Wednesday, March 19, 2014

BAN Konfius - Syiah Buat Ape, Sunnah Buat Apa.

Duk tengok youtube, then tertengok la video ni... tengok upload masih baru.. Bulan jan 2014.. Aku try la dengar ape mamat benz ali ni bebel.. Mostly kebanyakannya konfius itu ini.. Bingung dengan syiah sunni.. Ada betul apa yang dipersoalkan.. Contoh kesibukan pasal palestin tapi umat islam lain tertindas.. Then dia persoal apa sunnah buat.. Kenapa tak persoal sekali apa syiah buat.. Cerita lah skit kehebatan syiah.. Yang pergi dengar ternganga terlopong.. Dalam kepala otak mesti duk pening.. Sunni hanya tau berhujah.. Hujah itu ini.. Tup tap guna teknologi barat, teknologi zionis...

Yang patut dipersoalkn siapa pemimpin dunia islam harini.. Apa tindakan dia... Yes, sampaikan kes mati dadah pun, tetap persalahkan yang menghisap dadah.. Kerana duit.. Hiburan diperluas tahap dewa.. Dalam masa yang sama amik certain things pasal islam.. Untuk sedapkan hati org kampung.. Tak pun bawak kapal ke palestin.. viva palestin.. esok lusa israel serang.. Lagi dunia islam diam membisu.. OIC, Syiah Sunni.. Tetap berkelahi..

4 comments :

  1. dia yg pening. ajak org lain skali pening.

    ReplyDelete
  2. Byk sgt fikir.. solusi takde. Rkyt marhaen hnya mampu meluah. Org lain laksana. Nk berada d ats bkn senang. Kna kipas sana sini. Kabel kna kuat.. ampu kna tahap dewa

    ReplyDelete
  3. fuk dia sebut astora jabat.- puihhhh musibat punya benz ali...puih puih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...