Monday, February 3, 2014

BAN Sukan - Video Katanya TMJ Tumbok Pemain Import T-Team

Punah ranah habis bola malaysia.. Semua gara-gara nak tunjuk lagak hero.. Haktuii la.. JDT berapa piala dah dapat.. Player pun semua profesional, tapi insiden mcm ni bleh jadi.. Aku try tengok video tu, orang cakap TMJ yang pi tumbuk.. Dalam video tu takde jelas menunjukkan TMJ tumbuk. Tapi ada la sedutan slowmotion TMJ meluru..

Bola malaysia je pun.. Jangan jadi bangang..

16 comments :

  1. geng lanun.. biasala.. sultan ni aku rasa in future akan ditentang rakyat.. org bagi kuasa untuk perkasakan umat islam.. ni habiskan juta2 untuk bola.. then marah tak tentu hala..

    SAY NO TO SULTAN UNTUK SEMUA ACARA KESUKANAN!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju dgn ko anon.. sepatutnya sultan ni bagi jer jawatan kat pejabat agama islam. bagi jadi ketua kat situ.. CUKUP!..

      Delete
    2. amat bersetuju dgn ko bro

      Delete
    3. Dia punya datuk pukul dan bunuh org, sampai kerajaan Mahathir pindah perlembagaan buang kekebalan raja-raja. Kalau budak muda yg tengku mahkota sorang ni tak ubah perangai dia yg panas baran dan suka pukul orang, ntah apa lagi privilege raja-raja ni yg akan taken away.

      Delete
    4. Toksah la cakap pasal perkasakan islam...tapi tak tau kesahihan cerita ni...lepas tu cakap sebarang kat internet..dan hebah pada semua...ini islam? Boring la wei

      Delete
  2. lanun mula berbunyi..tulah jadinya... negeri macai bertakluk.

    ReplyDelete
  3. T-Team Police report punya copy dah tersebar, mmg TMJ yg tumbuk. Iyalah, takkan T-Team terus abandoned the game n left immediately kalau pegawai rendah jer yg tumbuk, kan?http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2014/02/03/police-report-against-johor-fa-chief/

    ReplyDelete
  4. sebab kesultanan johor lah, kekebalan raja ditarik.. patut raja di negeri lain beri pengajaran pada kesultanan johor ni.. Nak tunjuk lagak apanya.. allah bg kuasa untuk membetulkan.. bukan nak berlagak.. dari lahir sampai ke besar tak pernah susah.. ni lah jadinya.

    ReplyDelete
  5. Orang pendek mmg suka berlagak, coz utk menutupi kekurangan fizikal... kajian mengenai ini telah lama dibuat,....

    ReplyDelete
  6. Pendek + bodoh = sial
    Kononnya 'bayangan Allah di bumi' sbb tu la boleh bermaharaja-lela menzalimi rakyat jelata.
    Para sahabat Nabi s.a.w pun x pernah digelar 'bayangan Allah d bumi' padahal darjat mereka
    jauh lebih tinggi & mulia berbanding dgn manusia sial nih.

    ReplyDelete
  7. satu soalan klu blh jawab dia mmg cerdik.."siapakah dtg pegi ke stadium kelantan bawa oasukan bola dengan komando yg lengkap senjata masuk stadium?"..dan siapakah yg pukul KD golf smpai mati sbb hya kes golf x masuk lobang saiful, dn kes tu diam smpai skg?"

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...