Monday, May 6, 2013

BAN SalahSisi - Jehan Miskin Bersama Bakal Isteri Dan Sentuhan Harmoni Bikin Ustaz HOT

Peluk-peluk, manja-manja, berlaga pipi, berlaga gusi, tanding gigi puteh, usap-usap, gesel-gesel then amik gambar bagitau Pra Perkahwinan. Adakah bakal menjadi trending untuk generasi baru yang bakal diketuai oleh dajjal. Ataupun paling ganas sikit mungkin akan ada program try testing buat anak sebelum kahwin. Wanna test samada berfungsi atau tidak. OhDajjal.

Rotikaya pagi ni ada posting gambar jehan dan bakal isteri korea buat post mothem pra wedding. Bila tarikh wedding aku sendiri pun tak tau. Tak amik port sangat.

Pada penyokong PR yang frust menonggeng sebab tak berjaya memerintah malaysia, banyakkan berdoa. Maybe nest PRU ada peluang lagi.

Muka bakal isteri jehan nampak sikit keibuan walaupun tak secantik jennifer lopez. Tidak seHOT nikki minaj. Siapa minat ko adalah mempunyai taste rosma.


Info Asal : RotiKaya

7 comments :

  1. org sibuk frust menonggeng PRU13. artist juga relax bergambar peluk best.

    ReplyDelete
  2. takpe umno tak marah. dia suka aksi peluk2. macai BN mesti suka tonton.

    ReplyDelete
  3. tak secocok la. doakan mereka bahagia.

    ReplyDelete
  4. benda ni yg dok ajaq melayu zionis berbangga2 dengan gambar pra nikah
    hang pon sambuuuuuuuuuuttt subahat hahaha maap2 sori terkasaq bahasa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. admin pun sama duk sambut zionis idea. pui!

      Delete
    2. melayu islam zaman skang pre-wedding photoshoot mcm dah siap selesai akad nikah... kalo pelakon buat tak heran sgt la (tetap harommm), tp org keja bukan artists pun sebok pre-wedding photoshoot peluk2, isk isk harom tu haroooom....

      Delete
  5. Xtahu pla skg ni mmg hot trending photo shot pra nikah.. xminatz .agaga

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...