Thursday, April 25, 2013

BAN PRU13 ~ PR Dominasi Keputusan PRU13 Versi iPhone User

Ni hanya mengundi melalui iPhone dan undian ni maybe for those yang pakai iPhone. Yang pakai android tu, sial upgrade to Steve Job Products. Baru boleh pakai. Harap-harap takde Cai yang akan buat apps dan control apps and publish dalam media massa tempatan.

Ni hanya mengundi dalam alam maya, takde dominasi, takde demostrasi, takde tulis no. ic belakang masa daftar nak undi dan takde segalanya. Keputusan ni tak terpakai oleh SPR tapi menunjukkan kepada Umporn yang rakyat sudah bangkit dan tidak lagi taksub kepada semangat nasionalisme meleis yang menghancurkan generasi islam hari ini secara halus.



Info Asal : Ustaz Zahazan

14 comments :

  1. macai porn lepas ni ada yg akan buat apps untuk sesama sendiri undi. hahaha

    ReplyDelete
  2. Bhai Carlos...

    Habis la Ust Zahazan lepas nih... silap-silap boleh kena gam dengan Radio IKIM....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun dpn kn PR nk memerintah. tu dia berani.

      Delete
    2. bulan depan der...tak larat nk tggu tahun depan. :)

      Delete
    3. anon April 24, 2013 at 7:27 AM. ko tgk kalendar siam ke

      Delete
  3. tu menunjukkn rakyat mual dgn iklan bodoh BN dalam radio, dalam TV, dalam internet. aku baca naruto pun keluar iklan Better Nation. Kapla Bana ko better nation. tak habis dengan dakyah yahudi. berjuang untuk bangsa. macam sial

    ReplyDelete
  4. -INI KALI LAH-
    Sabah bangkit

    ReplyDelete
  5. Salam. Mohon jasa baik exchange link. Saya dah follow & linkkan blog anda juga. ^^

    http://hijabulcrewz.blogspot.com/

    #Sepakat tumbangkan BN!

    ReplyDelete
  6. ala.. yg ada iphone ni terang2 setiap masa online. so dorg dapat tahu la berita2 semasa tanpa tgk rancangan lawak tv3 tiap malam pukul 8. masalah sekrang ramai lagi kt cerok2 kampung tu dok kena brainwash kt tv hari2 x tahu pape. ngan org tua2 yg dapat br1m tu confirm la xde iphone. dorg lagi ramai. campor ngan philippine, bangla semua.. susah nk tukar camni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, nanti anak mereka balik kg, sebelum nk pergi mengundi. anak mereka brainwash sekali tunjuk bukti. terus undi bertukar.

      Delete
  7. Replies
    1. macam aku ckp la.. ni semua iphone user yg hari2 online.. dorg tahu la berita sebenarnya pe kerajaan buat. yg kt johor byk2 taksub kerajaan sumer buta i.t. dok kena brainwash tv hari2.. ngan lagu bagai2.. tu yang macai buduh2 je kena tipu kerajaan hari2 kt tv. x tgk lg billboard kt jalan tu bersepah muka najib. aku bawak moto hari2 tgk muka najib menyirap weh..

      Delete
    2. Dgn ini Anon14 dilantik sebagai menteri anon

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...