Sunday, April 28, 2013

BAN Politik ~ Orang Teganu Dan Kelantan Buat Kecoh Di PutraJaya.. Apa Nak Jadi ...

Negara kita demokrasi tetapi  perdana menteri malaysia tidak pernah ada wakil daripada pantai timur menjadi perdana. Walaupun sejak dua menjak pantai timur semakin meningkat dan melebar loghat mereka ke serata malaysia.

Lautan manusia bertempat di putrajaya malam tadi di padang bola, loji pembersihan konsortium ABASS, persint 19. Bukan persint 7 tempat tembakan naaa..

Dengar cerita Tun Mahathir ada turun sini juga semalam, berkempen. Saper ada video. meh share kat aku. PM kat facebook pages aku.


Info Asal : GreenBoc

9 comments :

  1. Era kepimpinan ulamak semakin hampir. walaupun dajjal semakin kuat menabur fitnah seks.

    ReplyDelete
  2. inilah saat yg digeruni oleh musuh islam

    ReplyDelete
  3. biar kecoh satu dunia perihal kehebatan anak kelantan dna tyerengganu ini.. takbirrrr!

    ReplyDelete
  4. dua negeri bergabung.

    ReplyDelete
  5. berkempen blh...tp jgn smpai jd mcm samseng...sbb smlm cik siti otw nak g dinner ngan family...ada satu kumpulan bw motosikal..dgn bw bendera parti...dari parti mana tu cik siti rahsiakan...ada ke patut sekat kt tgh2 traffic light tuu tak nak bg orang lalu..sbb nak bg laluan kat kumpulan dia...bknnya polis traffic yg jga...org dari kumpulan diaorang sndiri....mmg jam la jalan tuu..hurmmmm =_="

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdg tu mereka nk buat provokasi untuk memburukkn parti tersebut.

      Delete
  6. aku bdk pro bn..kemudian duk atas pagar..
    aku join pas & pkr..kemudian aku duk ats pagar lg..
    sbb apa aku duk atas pagar adalah kerana aku musykil dgn tujuan & motif dap..
    aku harap..admin ban kami dpt merungkai apa yg aku perlukan..
    tips-kaji hubungan dap dgn pap..
    fikir-benarkah singapore tdk akn cuba msuk ke m'sia lagi?
    jika berjaya...apakah yg akn terjadi??siapa yg berkuasa??
    hak pribumi boleh diubah dgn suara majoriti dlm parlimen kn??
    kenang lah semula perihal jus soli...
    aku harap pas&pkr menang bukan bersama DAP..
    aku harap parti melayu yg ada bersatu menentang agenda DAP..
    aku harap parti melayu pas,pkr, dan umno akn bergabung,,,,
    aku harap pemimpin bn atau pemimpin pas&pkr tdk lg memusuhi...
    marilah kita bersatu...kemudian kita bertakbir bersama-sama..
    bknkah itu perjuangan kita sama-sama melayu??
    pro-pas xsalah...pro-pkr xsalah..pro-umno pon xsalah..
    yg bersalah adalah pemimpin kita.....mereka yg memecahkan umat kita...
    hanya berpunca dari keegoaan seorang cendekiawan yg bernama mahathir..
    -wuuddkan dendam diantara sesama kawan(anwar ibrahim)
    -menolak kebenaran yg dibawa PAS kerana takut kehilangan kerusi..
    dia AJAR musuh memusuhi..
    doakanlah hati dia berubah..dan bersatu bersama 'kawan lama' serta menerima pendapat majlis ulamak yg dibawa PAS..
    barulah kita akan BERTAKBIR BERSAMA-SAMA tanpa perbezaan politik...
    Allahu Akbar!3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku kesian kt ko. mohon ko tidak bunuh diri sebab banyak berfikir.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...