Thursday, April 18, 2013

BAN Petua Herba ~ Makanan Herba Sembuhkan Mati Pucuk

Mati Pucuk adalah masalah yang amat ditakuti oleh setiap lelaki. Mana taknya, kote lembik taknak naik. Dan ada kajian mengatakan segarnya kote seseorang lelaki itu, semakin bersemangat dan berjiwa besar mereka. Maka, setiap lelaki harus dan wajib menjaga setiap pemakanan supaya salur darah tidak tersumbat dan darah mengalir ke kote dengan sempurna.

Zaman teknologi, ramai yang modified yang makan pil pelbagai untuk menjaga kesihatan. Termasuklah supplement. Berbeza dengan zaman pendekar, ahli kungfu, ahli ninja yang hanya menggunakan bahan tradisional untuk menjaga urat saraf mereka.

Bagi mereka yang mengalami permasalahan urat saraf, nah aku sarankan makanlah herba ini. Untuk ginkgo, aku suggest ko beli yang 6000. Itu lebih baik. Dapatkan yang original di farmasi. Original ginkgo berasal dari jerman.  Dan ada lagi herba lain. Pandai-pandai la pilih.

Tapi kalau excersice pun malas, takkan jadi juga. Entri ni 18sx. Nak buat macam mana, dah cerita pasal kesihatan batin.


6 comments :

  1. Spoil betul ko ni carlos. tgh syok layan politik, tiba2 post pasal ubat kote. puiii!!!

    ReplyDelete
  2. pygeum tu ada jual ke. brand apa yg ada keluarkn pil pygeum ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko google jela. tu pun tak reti ke.

      Delete
    2. oh ada pil ke? mati2 aku ingat kena carik tumbuhan tu sumer rebus sendri kt rumah. adoi pending betol. haha

      -anon14-

      Delete
    3. ko nak rebus pun boleh. risiko kena tanggung sendiri. haha. kalau terlebih power. jgn salahkn aku.

      Delete
  3. tu ler hisap rokok..kan mati pucuk hehee

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...