Wednesday, March 27, 2013

BAN Politik ~ Nurul Izzah Umno Vs Nurul Izzah PKR Versi Video Lucah

Ada dengar pasal video lucah nurul izzah akan keluar. aku dapat info ni pun dari blogger cenangau yang menyatakan akan keluar video lucah nurul izzah. Dan hasil dari siasatan oleh blogger gendang perang, dia menunjukkan gambar yang dikatakan mirip nurul izzah.

Dengan itu, seorang facebookers telah membuat imbasan gambar dan mendapati ia bukannya nurul izzah. Amoi vietnam mana yang digunakan oleh ortodok umno ni, aku sendiri tak tahu. Yang pasti modal terkini umno dalam dunia cyber adalah video lucah. Apa bengap sangat ke nak menulis perkara fakta. Ataupun cybertroopers ni kerja dia edit gambar, edit video, buat dubbing suara. Ikon idaman kalbu mereka Anwar Ibrahim & Family.

Sekor dah kena saman, cakap dalam blog, perrggghhh kalah lawyer. Bila kena saman taknak pula hadir mahkamah. Lawan hujah. Dah ko kata ada video lucah tu, bawak pergi mahkamah la samdol. Yang duk percaya tu pun, sama bodoh dan kepala otak lucah. Menunggu video lucah editing. Bengong


14 comments :

  1. Nurul izzah yg comel dan nampak muslimah mcm ni pun mereka nk sebar fitnah. apa nak jadi dgn manusia akhir zaman. dajjal semakin bertambah.

    ReplyDelete
  2. ni je cybertroofak umngok boleh buat. hahaha. dia ingat dia je pandai guna photoshop kot

    ReplyDelete
  3. kah kah kah. macai kantoi lagi. video liwat anwar episod 3 tak keluar lagi. tengah pening nak edit kot. hahaha

    ReplyDelete
  4. walaupun pencacai kata ada video lucah. aku tetap percayakan nurul izzah. compare to kak mah, ibarat langit dengan bumi. Org umno perangai tak ubah seperti dajjal. kerja menfitnah je.

    semoga keluarga DSAI tabah menghadapi ujian menegak keadilan.

    ReplyDelete
  5. macai umno mana caye syurga neraka. Pada dorang bila mati, reput. Tu je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. papagomo taknak siarkan ke. ke dah kecut kena saman. mampos la ko papagomo!

      Delete
  6. apasal makin menjadi-jadi sial dan mengarut je macai2 politik skang ni... seronok sgt ke dorang ni cari makan cara haram?

    ReplyDelete
  7. sungguh hebat perang umno pkr ni kan? halus n berbisa :d hahaha

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  8. Aik.kenapa umno pulak kene?padahal saifudin nasution tu yg bukak crite sume pasal bnde ni.xda la plak trsebar START dr blog umno.boo pnipu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh betul la ko ni. ni mesti tgk facebook je kerja. dari blog umporno ko la yang sebar. kalau tak, takde orang dedah gambar editing.

      Delete
  9. hanya golongan murtad dan syiah saja yg sokong pembangkang!

    ReplyDelete
  10. UMNGOK ANJING BABI SUKA FITNAH JER

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...