Sunday, March 10, 2013

BAN Politik ~ Berkopiah Zulkifli Nordin Sangat Memalukan Ciri Seorang Islam

Apa masalah sebenar islam adalah kepimpinan islam itu sendiri. Kepimpinan apabila si bodoh memakai kopiah dan menyebarkan kata-kata kesat. Menulis cerita yang tidak sahih kebenaran. Sedangkan mahkamah sendiri tidak boleh menjatuhkan hukuman, bapa si mangsa sendiri buat pengakuan. Tetapi masih terdapat golongan yang menunjuk diri alim dan mengeksploitasikan menjadi seburuk manusia.

Kerana $$$, manusia akan lakukan apa saja. sebarkan fitnah tentang kedajalan dan diri sendiri bertukar menjadi dajjal. Berforum tentang permasalahan sosial remaja, kemudian menganjurkan konsert bertemakan penyanyi lurah tetek. Berdiskusi tentang masalah ekonomi, tetapi membiarkan kronisme kapitalis menjarakkan golongan kaya dan miskin

Bagi yang bodoh, akan terus percaya dan membodohkan diri menganggap hanya seorang individu mampu mengubah situasi. Rumah pernah dicuri, datangnya pencuri memberi sedikit beras dan pencuri tersebut mengaku pernah mencuri, diberi kemaafan dan dibenarkan mencuri untuk kali kedua.


23 comments :

  1. inilah ustaz bonet umno yg kedua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena batang hidong,jangan bising3, apa...manusia lain tengok dan dengar ajo...tuhan tu adil tu sebab kena bising amnoapco betul betul...HEI tukwan mahadek pun dh mau turun ke klang berjumpa dgn ADUN dr rani itulah contoh BAIK tk de apa-apa sabotaj pun, KULIM APA MACAM...........?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Delete
    2. banyak sibuk la sekarang. nak tweet ni.

      Delete
  2. mamat ni dah tak bleh layan. memalukan geng kopiah.

    ReplyDelete
  3. kerana duit iman, agama hilang terus

    ReplyDelete
  4. Tunggu masa je mamat mangkuk hayun ni dapat apa yg dia patut dapat

    ReplyDelete
  5. baik buang jerla kopiah tu. buat malu islam jer.

    ReplyDelete
  6. zul ketayap ni cam kene kayap je mengelupur..

    ReplyDelete
  7. lawyer bebal bodoh dan bengong...ketayap busuk tu buat kesat tahi chua so lek lagi bagus ptui!!!!!

    ReplyDelete
  8. Tanya sama ZulNordin...
    Mana BINI dia...
    Nanti Jawab ZulNordin...
    Dok kena BANTAI dengan Mamat India....

    hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ada problem dgn bini dia ke?

      Delete
  9. kalau papagomo cakap mcm ni bolehlah kita faham, ini si laknat zul anak haram Nordin yang ulas...cihhh ...

    ReplyDelete
  10. Zul Kulum sekarang ni tengah meroyan sebab orang ramai termasuk umno tak mahu beliau dicalunkan sebagai calun Umno.

    Mati katak la kau Zul Kulum woi.

    ReplyDelete
  11. semakin dunia dikejar semakin jauh akhirat tinggalkan kita,wallahualam..tuan zul oh tuan zul,...?

    ReplyDelete
  12. Subhanallah, mcm ni punya org pun ada, menulis ikut hati yg jahil, cm ni ke loyer pnya tulis, taubat la sblm mampos.

    ReplyDelete
  13. saya first time layari blog ini...sungguh tak percaya yang katakata nie dtg dari lawyer Zul nie...nada kata, perkataan lebih dari samseng dan meloyakan...tiada unsur nak mendidik, mentarbiah, kontra sungguh dengan gaya perwatakan dan pakaian yang digunanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerana wang bro. manusia sanggup lakukan apa saja. mmg mencemarkan kopiah dikepala.

      Delete
  14. <--- Tak reti nak bermain politik. Tersepit di tengah-tengah, huhu. T___T

    ReplyDelete
  15. sesungguhnya iman tidak terletak pada pakaian... sesiapa saja boleh mengenakan ketayap/kupiah atau tudung labuh, sesiapa sahaja hatta kambing sekalipun....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...